SERVICES

Personeelsfeesten

Wilt u het personeel gemotiveerd en productief houden? Organiseert dan een personeelsfeest. Wij zien vaak dat werknemers steeds minder gemotiveerd raken om hun werk te blijven doen en dat kan door verschillende redenen komen. Werkdruk is te hoog, vind het werk niet meer leuk of er is weinig waardering voor zijn/haar activiteit of inbreng. Als een werknemer onder te veel druk komt te staan kan dit leiden tot burn-out klachten of zelfs een depressie. Voor de werkgevers kost het heel veel tijd en energie om dat allemaal terug te draaien.

Om dit te voorkomen en je personeel gemotiveerd te blijven houden helpen wij bedrijven om die stap voor te blijven door middel van een personeelsfeest te organiseren als bedankje en je waardering als werkgever te uiten. Ook is dit het moment om extra aandacht te besteden aan werknemers die een bijzondere bijdragen hebben geleverd aan uw organisatie. Het doel is om uw personeel gemotiveerd en gefocust te houden zodat ze weten waarvoor zij naar hun werk komen. Alle neuzen dezelfde kant op. Tenslotte heb je aan productieve werknemers veel meer en weten we allemaal dat je personeel de backbone van je business is.

 

Eindejaarsfeesten

Het is bijna einde van het jaar en jullie hebben een heel mooi jaar gedraaid. Tijd om dit te vieren met je familie, vrienden en natuurlijk het personeel. Bedankt! We gaan knallend het nieuwe jaar in voor nog meer mooie resultaten en groei..

 

Product lanceringen

Een nieuw product lanceringen? En alle zintuigen prikkelen? Doe dat dan tijdens een live communication event. Niets is mooier dan direct in contact te staan met je klanten en al die mooie producten waar jullie zo hard aan hebben gewerkt te mogen laten zien. Dus maak er dan ook een happening van. Gebruik de live communication event als marketing tool om je (potentiele) klanten te binden aan nieuwe of bestaande producten..

 

Relatie Events

Wil u de relatie met uw leveranciers versterken? Of meer engagement met uw klanten? Dan kunt u ervoor kiezen om een event te organiseren voor uw leveranciers, partners en klanten. Met als doel de loyaliteit te behouden of te verstevigen. Het is een marketing tool om je betrokkenheid als merk/product/dienst te vergroten bij je doelgroep. Wil je je klanten beter leren kennen nodig ze dus uit voor een feestje..

 

Brand Events

Wilt u meer naamsbekendheid? U merk opbouwen? Je kunt een evenement sponsoren maar je kunt natuurlijk ook zelf een evenement organiseren zodat alleen jij in de teken staat van je eigen feestje. Met een Brand Event zou je je merk zo op de kaart kunnen zetten. Het is een marketingtool om je merk te activeren bij je doelgroep. Of je nou een opkomende merk bent of een gevestigde naam, je laat je merk tot leven komen. Je zorg dat de zintuigen worden geprikkeld en dat ze je merk nooit meer zullen vergeten..

 

Concept ontwikkeling

Op zoek naar creativiteit of inspiratie voor uw evenement? Dan kunnen wij eventueel met u samen kijken naar een mooi concept om u event uit te dragen. Een concept die past bij uw doelstellingen en die bijdraagt aan het behalen van resultaten. Om tot een concept te komen bekeken we de geschiedenis en visie van uw organisatie en de missie. Dit concept kunt u gebruiken voor een evenement maar ook voor andere kanalen zoals uw social media of andere bedrijfsuitingen.

 

Wilt uw binnenkort een feest organiseren omdat uw nieuwe pand wordt geopend? Of omdat uw

organisatie zoveel jaar bestaat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook kunnen

wij u ondersteunen bij beurzen & congressen of bij (netwerk)borrels en bedrijfsuitjes.

 Beurzen & Congressen

 Bedrijf opening

 Jublieum

 Borrels en bedrijfsuitjes.

 

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op voor een passend

concept en programmering..

terug...

S O C I A L

F  O  L  L  O  W    M  E

 

Made by Danzel Sao |  © 2019 TREP Events