o u r   s t o r y

TREP Events is een evenementenbureau die gespecialiseerd is in het organiseren van "corporate" evenementen voor startups, MKB-bedrijven en multinationals. Wij vertalen uw doelstellingen in evenementen en onze evenementen communiceren met uw doelgroep. "Entertainment and Pleasure is the key" oftewel edutainment: het bijbrengen van informatie aan je doelgroep op een speelse en educatieve manier en je doelgroep leren kennen. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of surf nog even lekker door naar ons services pagina.

TREP Events is uw event-marketing & live communicatie partner.

TERUG...

Het verhaal achter TREP.

 

De vier letters van TREP staan voor The Redstar Entertainment Production. Het betekend letterlijk ‘’De rode ster produceert entertainment’’. Het idee daarachter is ontstaan dat ieder bedrijf een ster in zijn/haar vakgebied wilt zijn maar als een ieder daadwerkelijk een ster zou worden dan is het niet meer overzichtelijk. De ster wordt vaak afgebeeld als een gele object dus dan kun je je voorstellen dat ieder bedrijf die een ster wilt worden niet meer kunt onderscheiden. De oprichter van TREP zijn lievelingskleur is rood en al snel werd The Redstar Entertainment Production in 2012 geboren te Rotterdam om zich te onderscheiden van de rest en dingen anders te gaan doen.

Feitelijk schrijft je TREP (vastzitten) met een A maar dan zou het niet matchen met de E van Entertainment. De acroniem TREP staat dus voor gevangenschap en achter figuurlijke tralies zitten. Wij zien namelijk dat er heel veel stress, conflicten, oorlogen en menselijk leed plaatsvinden in de wereld waarvan je totaal geen plezier van kunt hebben. Mensen die vastzitten maar het even niet meer weten te ontsnappen. En dat is het nou juist. Wij geloven namelijk dat plezier maken of hebben bijdraagt aan gelukkig zijn en dat een ieder mens met een lach voorbij zien komen in plaatst van een traan ons voldoening geeft. Daarom is het ons missie om het lijden te stoppen en iedereen die plezier te geven die zij verdienen wat bijdraagt aan de levenskwaliteit van de mens. Wij helpen ze ontsnappen aan hun realiteit en laten ze ontspannen in een nieuwe realiteit. Want Entertainment = Plezier maken = TREP.

 

TREP Events is onderdeel van de TREP Company waaronder ook de andere merken vallen:

TREP Management

TREP Records

TREP Photography

TREP Motion Pictures

S O C I A L

F  O  L  L  O  W    M  E

 

Made by Danzel Sao  |  © 2019 TREP Events